Czubryca zielona 1 kg
Cena regularna:
Cena regularna:
towar niedostępny
dodaj do przechowalniOpis
Czubryca zielona mieszanka przypraw kuchni Włoskiej, Bułgarskiej, Rumuńskiej i Bałkańskiej doskonale pasuje do wielu potraw między innymi gulaszy, gęstych zup czy pieczonych mięs.
Jak używać zielonej czubrycy?
Do duszonych, gotowanych i pieczonych potraw – wystarczy dodać ją w trakcie lub przed pieczeniem użyć w marynacie. Czubryca zielona można również stosować do dań ciężkostrawnych z roślin strączkowych, baraniny, jagnięciny wieprzowiny, dziczyzny, wołowiny, ryb, sosów serów, zup, gulaszy i sałatek .
Wyprodukowano na terenie UE
Składniki: czosnek, natka pietruszki, sól, kozieradka, cebula, cząber, koper, gorczyca.
Wartość odżywcza w 100 g produktu: tłuszcz 6 g, węglowodany 11 g, białko 4 g, sól 25 g wartość energetyczna w 100 g 386 kcal